LoginLanguage Selection

Hoofd Menu

Bezoekers

We hebben 79 gasten online

Buien radar

Mikro krediet

Kiva - loans that change lives
Home Vocalgroups Intermezzo
Intermezzo

De carrière van Intermezzo begint in 1984 als vijf studenten aan het conservatorium te Utrecht besluiten de verloren tussenuurtjes te voorzien van klank en kleur.
Deze in eerste instantie ambitieloze tijdspassering neemt in 1990 professionele vormen aan wanneer Intermezzo door regisseuse Shireen Strooker wordt gevraagd mee te spelen in de theatervoorstelling Bouvard en Pécuchet.
Simultaan aan die voorstelling wordt geschaafd aan het eerste eigen theaterprogramma Een Avondvullend Intermezzo, waarmee Intermezzo in 1991 haar officiële theaterdebuut maakt. In datzelfde jaar brengt Intermezzo tevens haar eerste album In Fool Color uit.

Met hulp van onder anderen Jeremy Jackman (The King's Singers) wordt vervolgens gewerkt aan de nieuwe theatervoorstelling Tribunaal, die medio 1993 in première gaat. Vrijwel gelijktijdig verschijnt het tweede album Still Crazy.
Tevens wordt Intermezzo door de Stichting Conamus onderscheiden met een Zilveren Harp vanwege haar bijzondere inzet voor de Nederlandse lichte muziek.

Na in totaal 8 theaterprogramma's stopt Intermezzo in 2004.
Eén groepslid wil echter een doorstart maken en vormt een nieuwe groep, met een nieuwe naam: iNtrmzzo. Deze groep is inmiddels aan haar zesde theaterprogramma toe: Close II Perfection.

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>
(Pagina 1 van 7)